Előző
Következő
új cikk

Belföld

Újra van elnöke az SZDSZ-nek

Népszava|2010. júl 16. 20:12
[A+ A-]
Szabadai Viktor az új ügyvezető elnök.
A liberális pártnak három hétig nem volt első számú vezetője, mivel szűk egy év munka után, a tavaszi országgyűlési választásokon elszenvedett kudarc miatt Retkes Attila lemondott, a párt június 26-i tisztújító küldöttgyűlése pedig nem választott elnököt, hanem egy öttagú ügyvivői testületet kért fel az irányításra. A testület mai ülésén, tagjai közül Szabadai Viktort választotta ügyvezető elnökké. Úgy tudjuk, ezek után a párt feloszlatásának lehetősége nem, a névváltoztatás és a liberális értékek megújítása viszont felvetődhet.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (3)

A hozzászóláshoz .

fanyul 2010.07.17. 06:44
Ne mondjatok már zöldségeket. A választásokon a szavazatok 1%-át kellett volna megszerezni, ez alatt nem kap egyik párt sem támogatást. Vajon elérte ezt az SzDSz? Tessék utánanézni.
vaskovacs 2010.07.16. 20:20
szabadkai nyilván a pénz miatt válallta, hiszen a párt már nincs , de támogatás még van. Azt nyilván le akarják még nyúlni a csókos elvtársak.
Mdfbukta 2010.07.16. 20:19
És párt is van hozzá? :)