Előző
Következő
új cikk

Külföld

Ruby-per: Berlusconi tudta, hogy Ruby kiskorú

MTI|2012. ápr 23. 17:27
[A+ A-]
Interneten hallgathatók a Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnökkel még kiskorúként szoros viszonyban levő Rubynak az ügyészség által lehallgatott telefonbeszélgetései. A felvételeket a Ruby-perrel egy időben közölték.
"Silvio megőrül értem. Amit akarok, megadja. A baj csak az, hogy kiskorú vagyok" - mondta 2010 őszén a barátnőinek telefonáló Karima El Mahroug, művésznevén Szívtipró Ruby.

A milánói bíróságon kezdődött Ruby-perrel párhuzamosan a La Repubblica napilap online kiadása közölte a lánynak az ügyészség által lehallgatott telefonbeszélgetéseit, amelyeknek szövege már korábban megjelent az olasz sajtóban. A lány ellen azután indult vizsgálat, hogy 2010 májusában lopásért letartóztatták. Berlusconi azonban betelefonált a rendőrségre Ruby szabadon engedéséért.

A barátnőivel olaszul és a Szicíliában élő marokkói édesapjával arabul folytatott beszélgetésekben Ruby elmondja, hogy 2009 óta ismerte Berlusconit, akit a telefonban Silviónak nevez. Az egyik telefonhívásban hangsúlyozta, hogy hetente 47 ezer eurót kapott Berlusconitól, aki arra kérte Rubyt "aranyba önti, csak mentse ki, beszéljen össze-vissza mindenféle őrültséget, hogy a végén senki se higgyen neki". Ruby a telefonban azt is elmondta: ügyvédje 5 millió eurót kért Berlusconitól azért, hogy a lány hiteltelenül nyilatkozzon.

Berlusconi a Ruby-per április 20-i tárgyalásán újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a nála rendezett partikon fellépő nők börleszkjeleneteket adtak elő. A politikus hozzátette, hogy jelenleg is negyvenkét lánynak "segít", fejenként havonta 2500 eurót fizet nekik, mivel az ügyészségi vizsgálat rossz hírbe hozta őket, és nem tudnak munkát találni.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (4)

A hozzászóláshoz .

viennacalling 2012.04.23. 18:17
Berlusconi tata egy hajón vót énekes, oszt szövetkezett a maffiával és dúsgazdag lett.
Zsigerböl csajozik korra való tekintet nélkül.
Amire nem régen büszke is volt és azt mondta a bíróságon,
hogy neki soha senki nem fogja megmondani, hogy miként éljen.

(Mert a mérhetetlen gazdagság nagy önbizalmat ad.)
viennacalling 2012.04.23. 18:08
A lehányzó már ugyan túl van egy-két rácsodálkozáson, de ez az ö problémája.
Berlusconi tata problémája pedig az,
( a jogi részét most nem nézve)
hogy nincs az agyában egy "fék" a vén kecskének, ami arra hivatott, hogy egy férfi ne mint az állatok rányálazzon a friss pipi husira,
hanem, hogy felismerje a realitást, miszerint a lehányzó kiskorú és a korkülönbség itt már akkora, hogy kötelez elfordulni töle és nem ráfeküdni.
tovaris 2012.04.23. 17:56
Persze, hogy tudta a vén nemiszerv! De elnézve a leányzót, pedofíliáról nem nagyon van szó, azon már régen túl van.
viennacalling 2012.04.23. 17:32
Vén pedofil!