Előző
Következő
új cikk

Külföld

Biztonsági riadó két amerikai utasszállító repülőn

MTI|2012. máj 09. 19:14
[A+ A-]
Biztonsági riadót rendeltek el a Southwestern Airlines két, Los Angelesből Phoenixbe tartó repülőgépén - közölte szerdán a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) Los Angeles-i hivatala.
A Southwestern Airlines 811-es járatát kedden éjjel még az előtt átkutatták a Los Angeles közelében található John Wayne Repülőtéren, hogy elindult volna az arizonai Phoenix felé. Az utasokat leszállították, a gépet pedig egy kutyás bombakereső egység vizsgálta át, de semmilyen veszélyre utaló jelet nem talált.

A Southewestern Airlines 1184-es járatát már az után vizsgálták át, ugyancsak kedd éjjel, hogy leszállt a phoenixi Sky Harbor Nemzetközi Repülőtéren, miután a hatóságok "nem konkrét fenyegetést kaptak". A repülőgépet a légikikötő egy elszigetelt részre irányították, az utasokat és poggyászaikat ismét átkutatták, de biztonsági kockázatot ezúttal sem észleltek.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (2)

A hozzászóláshoz .

taeki 2012.05.10. 13:18
Szerintem az ilyen riasztàsokkal riadalmakat akarnak kelteni szélsoséges elemek akik meszirol rohognek hatalmuk erején egészen addig mig valoban elkészulnek vele.
Errol jut eszembe. Mi van ha igy tesztelik a hatosàgi szervek és az emberek reakcioit ami alapjàn kitudjàk dolgozni végleges terveiket?Nem kéne a hireket idonként ovatosabban nem részleteiben megirni ?Magunk àssuk meg sajàt sirjainkat.
taeki 2012.05.10. 13:14
Es a gatyàjukba is belenéztek?