Előző
Következő
új cikk

Belföld

Meghalt az egyik elsodort csecsemő

MTI|2012. jún 19. 12:51
[A+ A-]
A kórházban életét vesztette az a három hónapos csecsemő, akit ikertestvérével együtt, babakocsijukban sodort el egy autós hétfőn este Érden. A másik gyermek életéért küzdenek az orvosok.
Hétfőn este történt a baleset az érdi Szövő utcában. A három hónapos ikerpárt szüleik az úttest szélén tolták babakocsiban, mikor egy autó - eddig nem tisztázott körülmények között - elsodorta őket. A két csecsemőt életveszélyes állapotban szállították kórházba a mentők. Egyikükön már nem tudtak segíteni, nem sokkal kórházba szállítását követően meghalt. A másik csecsemő állapota továbbra is életveszélyes, az orvosok küzdenek az életéért.
A rendőrség büntetőeljárásban vizsgálja a baleset körülményeit, a babakocsit elsodró autóvezetőt halálos közúti baleset okozásával gyanúsítják.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (3)

A hozzászóláshoz .

balihali 2012.06.19. 23:20
Őszinte részvétem. Sajnos most kell hozzászólnom, mert talán többen okulnak. Sajnos egyre többen: ha van járda ha nincs,jól látható, vagy nem az úttesten sétálnak. A gyermeknek is ez lesz a természetes, és sajnos bekövetkezik a baj. Vigyázzunk jobban!
szir88 2012.06.19. 14:20
Tényleg nem lehet szavakat találni, erre a szörnyű tragédiára. Megdöbbentő.
Mély együttérzésem és részvétem a családnak.
Vitrioll 2012.06.19. 13:10
Végtelen szomorúság kerített hatalmába e tragikus hírről értesülve !
Ilyenkor az ember csak keresi a szavakat ,de nem találja , a fájdalom erősebbnek bizonyul .
Borzalom !
Őszinte részvétem !