Előző
Következő
új cikk

"Szecska sorozat" a Szécsényiben

Népszava|2012. jún 29. 09:53
[A+ A-]
Ebben a nyári szezonban is várják az éjszakai élet kedvelőit a fővárosi Szécsényi fürdőben, az oly híres "Szecska sorozat" eseményeire
Jó hír az éjszakai programokat kedvelőknek, 2012. június 30-tól augusztus 25-ig folytatódik a 2011-ben indult Szecska sorozat a Széchenyi Fürdőben. A különleges rendezvény garantáltan új színt hoz a budapesti éjszakába.

Idén is a Széchenyi Fürdőben kerül megrendezésre a Szecska névre keresztelt programsorozat. Az egyedi élményt nyújtó partysorozat számos elemet ötvöz. A legfontosabb az éjszakai fürdőzés, melyhez élő zene és lenyűgöző fénytechnika társul. A különleges, semmihez sem hasonlítható élményt két hónapon át élvezhetik a fürdővendégek. A tavaly alkalmi jelleggel megtartott Szecska idén nyáron heti rendszerességgel tér vissza és a bulizni vágyók minden szombat éjjel kedvezményes áron élvezhetik az egyedülálló party élményt. A Szecskával a szervezők a XXI. század fürdőkultúráját kívánják megteremteni. A rendezvény színvonaláról a Cinetrip rendezvények szervezői gondoskodnak. A zenéért a budapesti zenei élet DJ-i felelnek, minden alkalommal más-más zenei stílust képviselve. Érdemes figyelni az aktuális fellépőket a hivatalos oldalakon.

A szervezők szerint az esemény mindenkinek szól kortól, nemtől, érdeklődési körtől függetlenül, így mindenkit szeretettel várnak.
Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (4)

A hozzászóláshoz .

akoss80 2012.07.05. 16:18
Na én meg is néztem ezt a Szecskát múlt szombaton, és a szó ami le lehet írni az egészet: A fergeteges!! :D a fények, a zene, a víz és a koktélok! Ezt muszáj lesz minimum még egyszer megnéznem idén!
lexike 2012.06.30. 12:18
De jó az ötlet, mármint az éjszakai programok!
lexike 2012.06.30. 12:17
Egyik sem: Szecska :)
ozmozis 2012.06.29. 11:57
Most akkor Szécsényi vagy Széchenyi az a fürdő?