Előző
Következő
új cikk

Belföld

MSZP: Szócska Miklós elárulta az egészségügyi dolgozókat

MTI|2012. jún 23. 14:02
[A+ A-]
Az egészségügyi dolgozók elárulásának tartja az MSZP, hogy a nem állami intézményben dolgozók "egy forint bérkompenzációt sem fognak kapni" - közölte Havas Szófia, az ellenzéki párt szakpolitikusa szombaton az MTI-vel.
"Ismét bebizonyosodott, hogy Szócska Miklós egészségügyi államtitkár adott szava pont annyit ér, mint Matolcsy György gazdaságpolitikája. Semmit" - fogalmazott közleményében a Fővárosi Közgyűlés egészségpolitikai és szociális bizottságának alelnöke, aki szerint 2010 óta semmilyen pozitívum nem történt az egészségügyben, a Fidesz-kormány semmit nem tesz a dolgozók itthon tartása, a szakemberhiány megállítása és a gyógyszerárak csökkentése érdekében.

A kabinet egészségpolitikája megbukott, ezért az MSZP azonnali cselekvést vár a kormánytól: a párt véleménye szerint a 2013-as költségvetési törvényjavaslat visszavonása és az ágazati források átalakítása az egyetlen megoldás - írta Havas Szófia.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (8)

A hozzászóláshoz .

barguzin 2012.06.24. 13:01
Az MSZP meg rabló jellege miatt hamvába holt reformjairól híres. Persze Szócska sem piskóta. Nem látni, hogy törôdne a dolgozókkal és a betegekkel, egyszerûen nem ad pénzt, oszt jó napot.
papucsferj 2012.06.24. 12:15
Ezt a Szocskat 5 szocska minositi: Nem Ertek Ahhoz Amit Csinalok

Mindemellett termeszetesen nem mond igazat, kodosit, mellebeszel, amihez viszont nagon is ert..
Igazi vezetoi adottsagok ezek, ugyhogy nem tudom, mi a baja veluk az MSZP-nek.

Ebben a kormanyban es a kormanyhoz kozeli (hu) emberekben hozza hasonlo 12 egy tucat.
Kemenyen megbunteti oket a Joisten, ha letezik egyaltalan.
Geronimo 2012.06.24. 11:12
Kedves drága tovarisom! bolond likbú, bolond szél fú! Neved szerint fogadon koron a helyett vörös csillag éktelenkedhet. Ha vörös vagy akkor nem sz*arj az MSZMP utód-fészkébe!
Geronimo 2012.06.24. 11:09
Szócska olyan "mozgalmakban" látja a magyar egészségügy felvirágoztatását mint a szombati margitszigeti "mozdulj Mama" akció, miközben az interneten rövidesen látható lesz a komplett műtéti várólista. Nos ha a magyar nem döglik bele, még megérheti, hogy valamikor megcsinálják a gerincműtétéjét amire hosszú éveket várt.
A fülkeforrdalmárok hibát-.hibára halmoznak. Nem elég, hogy megszüntették az egészségügyi minisztériumot és szakállamtitkársággá(?!) degradálták, integrálták au Emberi Erőforrás Miniszté.rium "+oltalma" alá. Ezenközben csökkentik az egészségügy büdzséjét és a gyógyszertámotgasét. A leghülyébb ötlet a paraszolvencia rendeleti
szablyozása.
Mc_Neel 2012.06.24. 10:28
Ha "árulásról" akarunk beszélni akkor nyugodtan szemezgethetünk a magyar szocialisták nagyjából hatvan éve tartó politikai és gazdasági ügyködésében.

A fent idézett fogalom nagyjából folyamatosnak és tendenciózusnak tekinthető az utóbbi hetekig bezárólag, az említett időszakban.

Megint csak arról van szó, hogy "bagoly mondja verébnek …"?

Vagy a régi bolsi módszer, hogy a saját disznóságainkat kenjük bátran az ellenfélre?
kefe26 2012.06.24. 10:08
Ugyan már, ilyet leírni: most hallottam az egyik körzeti orvostól, hogy a káeftéjüket a vagyon megtartása mellett egységes egészségügyi kft.-be kívánják tömöríteni településenként , aminek vezetője a Kormányhvatal által kinevezett személy lesz. Egységes kézben lesz az egész magyar egésségügy minden szelete.
agricola45 2012.06.24. 09:00
Brávó tovaris. Így tovább a kényszerzubbonyig! Így válik a kommentje hitelessé, szegény MSZP által elárult emberke.
tovaris 2012.06.23. 16:05
Az MSZP meg elárulta az összes magyar dolgozót - benne az egészségügyi dolgozókat is.
Csak hogy a kijelentésük "hiteles" legyen....