Előző
Következő
új cikk

Gazdaság

Befolyhat a kormány által tervezett játékadó bevétel

MTI|2012. jún 29. 10:54
[A+ A-]
Elindulhat a szerver alapú pénznyerő automaták üzemeltetése, miután a Magyar Közlönyben kihirdették a szerencsejáték szervezéséről szóló törvény végrehajtási rendeleteit. A szövetség szerint ezzel újraépülhet a szerencsejáték piac.
A Magyar Szerencsejáték Szövetség pénteken közleményben üdvözölte a végrehajtási rendeletek kihirdetését és jelezték, azok megfelelnek a szakmai kritériumoknak, így kiépülhet a szerver alapú pénznyerő automata üzemeltetési rendszer. Hozzáfűzték, hogy gyors engedélyeztetési eljárásokkal még befolyhat a kormány által tervezett játékadó bevétel.

Schreiber István, a Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSzSz) elnöke a közleményben úgy fogalmazott, hogy a szerver alapú üzemeltetésre való áttérést követően a munkaerő egy része visszaáramolhat az iparágba, és a piac szűkebb keretek között, de elkezdheti újraépíteni magát.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (7)

A hozzászóláshoz .

nicktelen 2012.06.29. 22:06
Na, eddig számítottak a játékfüggők. Most, hogy kitisztult a piac nagyjából, és ötszörös adóval is lényegesen kevesebb adó folyik be, akkor már lehet szervezni szerencsejátékot, főleg Demjánnak...
viktorinooo 2012.06.29. 16:34
Nincs is annál szebb dolog, mint amikor a segélyként kiosztott közpénzek -az orbáni költségvetésen keresztül- a Simlicska birodalomba potyognak.
marimama 2012.06.29. 15:51

Vajon Erzsébet utalvánnyal is működnek?
marimama 2012.06.29. 15:50

A pénznyerő automata is csak addig volt a bűn melegágya, amíg nem fideszes zsebekbe potyogott az apró...
tovaris 2012.06.29. 13:14
Tegnap pont az ellenezőjéről szól a hír.
kerekes 2012.06.29. 12:23
Vagy több elpazarolható összeg lesz a pártjuknak, az oligarcháikra tanácsadóikra, ügyvédeiknek, ajándék osztogatása a gyerkeknek, az egyházaknak, a külföldi magar pártocskáknak, ...stasionokra...
a gyermekek, az idősek, a betegek, munkanélküliek meg mehetnek ahová akarnak... akár meg is dögölhetnek..

http://www.veresegyhazi-hirhatar.hu/hirek/kenyszermunka-ehenhalassal-vagy-ehenhalas-kenyszermunkaval

http://lorincimagazin.blog.hu/2012/04/28/egy_vegsokig_elkeseredett_rokkantnyugdijas_pecsi_banyasz_uzenete