Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Nincsenek sellők - közölte az USA kormányzata

MTI|2012. júl 04. 14:13
[A+ A-]
A közlés meglepetést keltett, de nem azért, mert minden amerikai eddig szentül hitte, hogy a világtenger hemzseg a kis és nagy hableányoktól, hanem hogy Washington egyáltalán foglalkozik a témával és az eléggé nyilvánvalót - mármint, hogy nincsenek sellők - még be is jelenti.
Az előzmény: az amerikaiak közül többen nekiszegezték a világhálón a "létkérdést" a kormányzatnak, miután a Discovery Channel tévécsatorna dokumentumfilmszerű műsort sugárzott, amely szirénekkel foglalkozott Sellők: a meglelt test (Mermaids: The Body Found) címmel.

A film hatott, és több amerikai állampolgár kérdezett a kormányzat hivatalos honlapfórumán, emiatt pedig az amerikai kereskedelmi minisztérium kénytelen volt megbízni a tengerekkel foglalkozó tudományos hivatalát, a National Ocean Sercive-t (NOS) a válaszadással.

"Nincs bizonyíték arra, hogy valaha emberi vízi lények bukkantak volna fel" - közölte a NOS. Az adófizetők megnyugtatására hozzátette, hogy nincs külön sellőlelő projektje, a szirénlét-cáfolatra meglévő források alapján jutott - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (2)

A hozzászóláshoz .

Lajosbacsi1000 2012.07.05. 00:11
Na, ennyi hülye egyrakáson !
Dehát tudjuk, hogy az USA hemzseg a hülyéktől, akiknek külön fel kell hívni a figyelmét, hogy a mikrosütőben nem illik macskát szárítani ! Lehet, hogy jó ott a felsőoktatás, de az általánosban bizos,hogy sok felesleges dolgot taníthatnak, ha lényegre nem jut idő, és ilyen idióták lakják az országot, akik elhiszik, hogy sellők léteznek.
Ez a film meg nyilván olyan lehetett, mint annó az olajfalóról készült áltudományos munka.
Azt is sokan elhitték !
És itt láthatjuk a MÉDIA erejét, ezért kéne vigyázni nálunk, hogy elmebetegek kezébe ne kerülhessen !
marimama 2012.07.04. 15:34

"Nincsenek sellők - közölte az USA kormányzata"

Már meglepődtem, hogy bármely kormány ilyen egyértelmű választ ad bármire, de aztán olvasom, hogy nem azt közölték, hogy nincs, hanem azt hogy nincs rá bizonyíték.
Ami ugye egész más.