Előző
Következő
új cikk

Belföld

Gyurcsány: a melegek éppen úgy szeretnek, mint mi, heteroszexuálisok

nepszava.hu|2012. júl 07. 13:16
[A+ A-]
"Azt látom, hogy éppúgy szeretnek, épp oly fájdalommal csalódnak, mint mi, heteroszexuálisok"- mondja Gyurcsány Ferenc videóüzenetében a melegekre utalva.
A DK elnöke azzal folytatja, hogy mivel nem kéne őket megfosztani a házasság boldogságától és a gyermekvállalástól, ezért pártja törvényjavaslatot nyújtott be, amelyben engedélyeznék az azonos neműek közötti házasságot és az örökbefogadást.

Gyurcsány arra kéri a többi parlamenti pártot, hogy járjanak élen a törvényjavaslat támogatásában, hiszen a "boldogsághoz mindenkinek joga van".
A videót erre a linkre kattintva nézheti meg.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (52)

A hozzászóláshoz .

bobe51 2012.07.09. 20:39
Szívemből kívánom hogy ezt a remek jóakaró Gyurcsányt valamelyik utcasarkon egy csoport meleg szeretgesse meg de úgy Ísten igazából!Menyire kell neki a szavazat az aljasnak!!!
banya 2012.07.09. 10:17
[baline] nekem a barátaim között van meleg, és még ök is igazat adnak nekem, annak ellenére, hogy szeretnének teljes családot. De inkább nem válalják.
Hozzám hasonló véleményen nem csak a magyarok élnek.
A papok melegsége, pedofil hajlama pedig közismert. Mocskos paraziták.
De elfogultságod ellen nem kívánok "harcolni", mert nincsen értelme.
baline 2012.07.08. 22:59
banya még valamit hozzáfűzök: ismerőseim között töb meleg-bi van, akik gyereket nevelnek. inkább melegek. az egyiknek örökbefogadott gyereke van ( van felesége, aki elfogadja a párja vonzalmait) , a másiknak saját gyereke van. sok homoszexuális él házasságban.
baline 2012.07.08. 22:57
banya a humánetológus barátja nem tuidom, miben ad magának igazat. "Egy biztos, hogy a homoszexualitás kialakulását jelentös mértékben befolyásolja a szociális környezet." Hát ez se biztos. a legújabb kutatások szerint nem az befolyásolja. amit ír, az korábbi elképzelés volt. " A vatikán is elismeri, hogy a papok 30%-a kedveli az azonos nemüeket" Ilyen statisztika nem lehet. "A börtönökben is magasabb a homoszexuálisok aránya" nem magasabb. ott a nő hiánya miatt végeznek ilyen aktusokat. amikoirt kiszabadulnak visszatérnek a nőkhöz. a gyerekek nagyon jól nevelődnének meleg házasságokban. sajnálom, hogy a magyarok ennyire maradiak. mindig is azok voltak.
banya 2012.07.08. 21:12
[baline] öszintén örülnék, ha igazad lenne. Humánetológus barátom sajnos nekem ad igazat. A homoszexuális viselkedés a "jelenség" tabuja miatt még nincsen kellöen kiértékelve. Egy biztos, hogy a homoszexualitás kialakulását jelentös mértékben befolyásolja a szociális környezet. Nem véletlen, hogy a papokat említettem. A vatikán is elismeri, hogy a papok 30%-a kedveli az azonos nemüeket, de más vélemények szerint a valóság mindenképpen magasabb értéket mutat. A börtönökben is magasabb a homoszexuálisok aránya, mint a "kinti" világban. Mind a papok, mind pedig a börtönlakók esetében a szociális befolyás kényszere, vagy a jelenség megléte fordítja meg a heteroszexualitást a homoszexualitás irányába. Egy gyermeket nevelö homoszexuális kapcsolatban a szociális befolyás még jobban hat, hiszen a gyermekkorban az agy igencsak fogékeony a környezeti hatásokra, és könnyen elképzelheetö, hogy a gyermek a környezetének, a nevelöszüleinek a szokásait követi, mint ahogyan az a kétnemü családoknál történik. És még azt is hozzá kell tenni, hogy nem is olyan ritkán a homoszexualitás enyhe pedofil vágyakkal is párosul.
baline 2012.07.08. 19:16
BerenyiMiki] [2012.júl.08. 19:05]"Érdemes azzal komolyabb témákról beszélgetni, aki képes ilyet leírni? ": Igen. a homoszexualéitást töerölték a betegségek listájáról- "Holnap leírja, hogy a tej nem fehér, és az ég nem kék, a Föld pedig lapos.... " Ez nem ilyen. a homoszexualitás egy állspot. Nem betegség.

BerenyiMiki 2012.07.08. 19:05
"A homoszexualitás éppen olyan természetes állapot mint a heterószexualitás"

Érdemes azzal komolyabb témákról beszélgetni, aki képes ilyet leírni? Holnap leírja, hogy a tej nem fehér, és az ég nem kék, a Föld pedig lapos....
oregember 2012.07.08. 18:19
Azt hiszem a kommentelők egy része félre értette Gyurcsány üzenetét. Az üzenettel tökéletesen egyetértek, mint olyan férfi aki házasságban, két gyereket felnevelt. A homoszexualitás éppen olyan természetes állapot mint a heterószexualitás, szexualitását, mint nemét és származását senki sem választja, kapja. Aki kicsit is oda figyel a természeti jelenségekre, tapasztalhatja, hogy az állatok között is előfordul ez a jelenség, azzal a különbséggel, hogy azok nem gyűlölködnek. Ha végig gondolják, hány óriási tehetség volt homoszexuális, akár a tudomány, akár a művészet terén, a mai ellenérzés - ami csak a ostoba, tudatlan, hűlyíthető népségre jellemző - fel sem merülne.
Hitlert meg nem a mássága miatt nem szeretjük.
baline 2012.07.08. 12:59
atiboy] [2012.júl.08. 09:07]"Az SZDSZ azért esett ki a parlamentből mert a magyar ember nem szereti a szabadságot." nem azért. Azért, mert "az szdsz tele van korrupciós ügyekkel" és a vadkapitalizmusuk miatt. A kíméáletlen liberális dolgaik miatt. Nem azért, mert a magyras nem szereti a szabadságot.
baline 2012.07.08. 12:57
"Lásd, ahol Semjén van, mint fő "keresztyén". " na jó. Ő elmebeteg.
baline 2012.07.08. 12:57
banya "gyerek a homoszekszuális kapcsolatba szerintem nem való. " De nagyon is való, ha szuerető emberek veszik körül. "Ahogy a gyereket örökbefogadó családról kiderülne a homoszexuális beállítottság, a gyerek ki lenne zárva a közösségböl, és állandó gúnyolódás célpontjául válna" A barok közösségében biztosan, de normális közösségben nem. De a barmok közösségének ilyen reakciója is könnyen kezelhető. "Egyébként a templomba járó hívö emberek többsége elítéli a homoszexualítást" Igen, mert tudatlanok. "annnak ellenére, hogy köztudomású a katolikus papok vonzalma az azonos nemüek felé.

" Nem annak ellenére. A katolikus papok semmivel sem táplálnak ilyen irányú nagyobb vonzalmat, mint mások. Ott is van ilyen ember meg olyan ember.
banya 2012.07.08. 10:34
Nagyon sok értékes ember homoszexuális, különösen a müvészek között. Semmi bajom velük, de gyerek a homoszekszuális kapcsolatba szerintem nem való. Ahogy a gyereket örökbefogadó családról kiderülne a homoszexuális beállítottság, a gyerek ki lenne zárva a közösségböl, és állandó gúnyolódás célpontjául válna. Az ettöl való menekülés egyetlen útja a nevelöszülök környezete, és emiatt egy heteroszexuális gyerekböl homoszexuális felnött válna.
Egyébként a templomba járó hívö emberek többsége elítéli a homoszexualítást, annnak ellenére, hogy köztudomású a katolikus papok vonzalma az azonos nemüek felé.
nofrete 2012.07.08. 10:27
Sajnos, a mi társadalmunk még éretlen erre. Ennyi primitív ember, aki képtelen elfogadni a másikat! Csak gyülölködni tudnak. Nem kell ehhez melegnek lenni, mit művel a jobboldal azokkal, akik nem értenek velük egyet. Nem tudom, miért kell mindenkinek azonosulni a másikkal? Azért szép a világ, mert különbözőek vagyunk. Persze, nálunk ez nem működik. Látatlanba mondom: egy párt sem fogja megszavazni ezt a felvetést. Lásd, ahol Semjén van, mint fő "keresztyén". Nem az, hiába vallja magát annak.
atiboy 2012.07.08. 09:07
Az SZDSZ azért esett ki a parlamentből mert a magyar ember nem szereti a szabadságot. Szerette, ha mindig fogta valaki a pötsét pisilés közben. Nálunk ez a gondolkodás vagy annak a hiánya több évszázados múltra tekint vissza.
tovaris 2012.07.08. 06:54
[baline] [2012.júl.07. 20:35]

Most már tudjuk, kiket nem kedvel. Elárulná, hogy akkor kiket kedvel? Sajnos, a válasz nem kötelező, de kíváncsi vagyok...
tovaris 2012.07.08. 06:51
[jobbb] [2012.júl.07. 19:46]

Az SZDSZ nem a "deviánsok kedvében járása miatt" esett ki a parlamentből. Azért, mert a liberális politika zsákutca.
tovaris 2012.07.08. 06:49
De mi téged nem szeretünk, Gyurcsány - ha buzi vagy, ha nem....
baline 2012.07.07. 20:35
jobb, most nem a DK-ról vagy az SZDSZ-ről van szó. Én se kedvelem, őket.
viennacalling 2012.07.07. 19:59
Apropos nö vagyok.
Nekünk is fel kellene vonulnunk évente min. 1X.
Vannak itt elintézni valók.....
jobbb 2012.07.07. 19:46
Annak idején az szdsz már egyetlen normális társadalmi csoporttal sem tudta elfogadtatni magát.Ekkor kezdett a deviáns csoportok kedvében járni a sok kicsi sokra megy alapon.Nem jött be neki,kiestek a parlamentből.A DK be sem fog jutni.