Előző
Következő
új cikk

Belföld

Rogán napirend előtti perverz hasonlatai

Népszava|2012. júl 13. 05:09
[A+ A-]
Fejenként száz-százezer forintra bírságolta a XX-XXIII. kerületi rendőrkapitányság azokat az LMP-s politikusokat és aktivistákat, akiket szerdán a Közgép Zrt. központja elől állítottak elő. Jávor Benedek elmondta, a rendőrök alapvetően birtokháborítással és a rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenséggel indokolták a bírság kiszabását.
Az LMP frakcióvezetője aránytalannak nevezte a büntetést, és azt is problémásnak tartotta, hogy a cég által megkért birtokvédelmi határozatot "gyakorlatilag már a fogdába kézbesítették nekünk, vagyis csak az előállításunk után tudtuk kézhez venni". Szerinte az eset pikantériája, hogy "a magyar közigazgatás ilyen tempóban még soha nem dolgozott", mert a birtokvédelmi kérelem beadása után körülbelül két órával már el is készült a jogerős határozat. A bírság ellen fellebbeznek, de ha jogerőre emelkedik a határozat, készek azt végrehajtani. Arról még nem döntöttek, hogy a büntetést kifizetik vagy esetleg közmunka során ledolgozzák. Hozzátette, azt viszont mindenképpen el fogják kerülni, hogy a bírság az aktivistáikat anyagilag ellehetetlenítse.

Az LMP szerdai akciója a Házban, a nyári ülésszak utolsó napján is terítékre került. Napirend előtt Jávor Benedek azt mondta: "jól azonosítható érdekcsoportok polipszerűen rátelepedtek az államra", a kormányoldal nem a magyar vállalkozások, hanem csak egy-két kiválasztott nagy cég érdekében lép fel, és ez a politika megfojtja a "Simicska-Nyerges birodalmon" kívüli magyar vállalkozásokat. Hozzátette: hamisan cseng a "hazait védjük szlogen", hiszen a Közgép Zrt. az elmúlt évben több mint 70 milliárd forint közbeszerzést nyert a Strabaggal vagy leányvállalataival közösen.

Jávor arra kérte a kormánypárti képviselőket, hogy vessenek véget az oligarchák uralmának, szabaduljanak meg az államra telepedő nagytőkésektől egy békésebb tisztább ország érdekében. "Önök a 21 század diplomás Hábetlerei" - vágott vissza a kormány nevében Fónagy János. Az államtitkár azt hangsúlyozta, hogy a közbeszerzésekkel kapcsolatban a kormány számára az a fontos, hogy a cégek tartsák be a törvényeket, végezzék el a munkát és fizessenek adót. Úgy vélte, a kabinetnek nemzeti gazdaságpolitikát kell folytatnia, akár tetszik ez az LMP-nek, akár nem.

Legközelebb inkább kérjenek tanácsot egy felnőttfilmestől - ezt pedig Rogán Antal ajánlotta az LMP-s politikusoknak. A Fidesz frakcióvezetője szerint az LMP-sek "a láncok és a bilincsek iránt egészen óhatatlan perverz vonzalmat éreznek", és láthatóan erre "stimulálólag hat", ha egyenruhások is jelen vannak az "előjáték közben". Szívük joga ezt a négy fal között gyakorolni, de ahol szerdán hódoltak vonzalmuknak: "az nem egy felnőtt filmforgatás színhelye, hanem egy munkahely, ahol magyar emberek dolgoznak, családjuk megélhetéséért" - tette hozzá. Jávor emiatt a házbizottság összehívását kérte, később pedig kiderült: az LMP beadvánnyal fordul az alkotmányügyi bizottsághoz, mert nem tartják házszabályszerűnek, hogy a kormánypárti képviselők napirend előtti felszólalásai gyakran nem a beterjesztett tárgyról szólnak.

A szocialisták szerint Selmeczi Gabriella szerdai "politikai burleszkbe fulladó fellépésével Simicska Lajos százmilliárdos közbeszerzési megbízásokat bezsebelő cégének, a Közgépnek a szóvivőjévé nevezte ki magát".

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (43)

A hozzászóláshoz .

libertador 2012.07.15. 14:10
Hogy kisrogán egy gnóm, a kidülledt szemeivel, azért nem szabad hibáztatni. Olyan randa, és kész. De hogy undorítóan cinikus, és sértő, az biztos. Lehet, hogy ha a vezére meg a csatlós nyaloncok is inkább ma is kerítéseket, meg vaskordonokat pakolászhatnának például a közgép udvarán, közmunkában, akkor nem itt tartana ez a lerabolt ínséges ország.
horvathvera47 2012.07.15. 10:22
Rogán tipikus példa arra, hogy egy értelmes fiatal emberből, hogy válik erkölcsi hulla abban a környezetben, ahol korpa közé keveredve megeszik a dísznók. Ő maga is már azzá vált.
Netye 2012.07.15. 00:01
Rogán egy gnóm fidióta fatykalap!
exley 2012.07.14. 15:59
A magyarországon élő és regnáló összes fideszes kivetél nélkül ilyen szemét.
tovaris 2012.07.14. 15:04
Ezt hívják parlamenti kreténizmusnak. Az embereknek nem kell az ilyen demokrácia....
kelemen0314 2012.07.14. 12:12
Álmodozik a kis stréber törpe! Ez nem az, amit a you tube ról néz naphosszat, tetszik tudni, itt egészen másról van szó!
ZsuzsaD 2012.07.13. 21:38
Ez a megnyilatkozása Rogán Antalnak nagyon, de nagyon aljas volt. Sokan állítom, nem végják, hogy honnan a francból jönn össze a szex, a felnőtt pornó, na és az LMP láncba vert üldögélése. Ha innen közelítjük sehonnan, de TRogán nem is innen közelítette meg a témát. Mocskos aljas, kirekesztő, övön aluli ütés. Szégyelje magát.!
tibcsi 2012.07.13. 21:11
tiribesi

Mint ahogy az előttem szóló is felhívta az Ön becses figyelmét,erről az akcióról egyedül Tóni barátunknak jutott eszébe a kikötözős játék, az a rossz aki rosszra gondol,meg különbem is mindenki magából indul ki,még ez sz(t)akonyfalui hólyag is.
Elnézést a szakonyfaluiaktól,de hát odavalósi.
bojan 2012.07.13. 21:00
Kedves tiribes!
A cikk olvasása, vagy NEM olvasása közben elkerülte a figyelmét, hogy Rogán úr mindezt saját "kútfőjéből" szülte.
Azt meg végképp sajnálhatja, hogy nem látott még szexfilmet.
Kérjen tanácsot Annamáriától!!!
tiribesi 2012.07.13. 20:39
tibcsi, nem felnőttfilmekről van szó. Én nem is láttam még pornófilmet soha, hanem valamelyik bulvárlapban olvastam, hogy egyes párocskák szeretik egymást az ágyhoz láncolva "szeretni". Az LMP-sek között valószínű ez a szokás dívik, hogy ennyire ragaszkodnak a lánchoz és a bilincshez. :))
tiribesi 2012.07.13. 20:31
Bizony, igaza van Rogánnak.

Egyébként én hagytam volna őket üldögélni az út két oldalán. Megunták volna és hazamentek volna, végül is a szükség nagy úr, összeláncolva bizonyos alapvető anyagcsere-problémákat nem lehet megoldani, mert akkora vécéfülke sehol nincs. :))
papa.49 2012.07.13. 20:00
Szerver Tóni hülye vagy ehhez is, maradj ott a szerver mellett az megy neked............
bojan 2012.07.13. 19:25
Bocsi: 19:18 helyett 19:16!!!
bojan 2012.07.13. 19:23
katobacsi 19:18-as hsz-a kimaradt az én 17:52-esemből.
rokkantnyugtalan 2012.07.13. 19:18
Balsiker] [2012.júl.13. 16:10]
A bőrtangát honnan veszi,nemcsak benyúlkál a Rogán farmerjába?

'Nemcsaknem !A szado-mazo filmek iránti vonzalmából következtettem kedves Baleset! A nyúlkálás 'gyönyörét meghagyom nektek...:-)
katobacsi 2012.07.13. 19:16
Aranyos kis nyuszpudli Tónika, akit csecsemőkorában szita alatt tartottak hogy el ne vigye a macska, talán csak nem a rettenthetetlen vendéglős Rambónkra gondolt, aki majd rendbe teszi a magyar filmgyártást? Vajna filmjei már csak paródiákban élvezhetők, az LMP produkciója megrázóan életszerű, bár a büntetlenséghez keveset teljesítettek-, gyújtogatás, kődobálás, kordonbontás, zászlóégetés, leplezetlen rasszizmus, bírósági pofánvágás a minimum.
Kedveseim, ez a magyar valóság, tisztességes emberek csöndes ellenállása, másrészt lihegőn teljesítő államapparátus, hangoskodó barmokkal szembeni teljes lojalitás, miközben csöndben épül a szép új világ. Éljen a Magyar Közgéptársaság!
ellenforradalmar 2012.07.13. 18:26
Festekmagus50] [2012.júl.12. 15:26]

Megkérdezted már nagy muttert nincs valami sötét folt a családban? Egy kis jiddis vér, nyustyu beütés , vagy egy orosz katona ! Nehogy meglepi legyen még a végén festékes májer !
Nagy csöcs volna! Akkor aztán ajvékolhatnál !
bojan 2012.07.13. 17:52
Az ilyen aljas válaszokra hol képezik ki a demokratikus 1/3 és a fülkeforradalmárok pénzéből élősködőket?

"Legközelebb inkább kérjenek tanácsot egy felnőttfilmestől - ezt pedig Rogán Antal ajánlotta az LMP-s politikusoknak. A Fidesz frakcióvezetője szerint az LMP-sek "a láncok és a bilincsek iránt egészen óhatatlan perverz vonzalmat éreznek", és láthatóan erre "stimulálólag hat", ha egyenruhások is jelen vannak az "előjáték közben". Szívük joga ezt a négy fal között gyakorolni, de ahol szerdán hódoltak vonzalmuknak: "az nem egy felnőtt filmforgatás színhelye, hanem egy munkahely, ahol magyar emberek dolgoznak, családjuk megélhetéséért" - tette hozzá. "
mailla 2012.07.13. 17:49
At is perverz ahogy nyalod a viktátor fenekét, pedig valaha gondolkodóbb ember voltál!!!
tibcsi 2012.07.13. 17:14
Ha erről az akcióról Tóninak az bizonyos típusú felnőtt filmek jutnak az eszébe,akkor talán az Ő "készülékében" lehet a baj.