Előző
Következő
új cikk

Külföld

Áder János együttérzéséről biztosította az izraeli államfőt

MTI|2012. júl 18. 22:15
[A+ A-]
Részvéttáviratot küldött Simon Peresz izraeli államfőnek, és együttérzéséről biztosította őt, valamint az áldozatok hozzátartozóit Áder János köztársasági elnök szerda este azután, hogy robbanás történt egy izraeli turistákat szállító autóbuszon a bulgáriai Burgaszban.
Áder János az MTI-hez eljuttatott táviratban azt írta: izraeli látogatásáról hazafelé tartva mély megdöbbenéssel értesült a Bulgáriában elkövetett aljas merényletről, amelynek számos izraeli állampolgár esett áldozatául.

"Engedje meg, hogy Magyarország köztársasági elnökeként mély részvétemet fejezzem ki az ártatlan áldozatok hozzátartozóinak, és mielőbbi felgyógyulást kívánjak a sebesülteknek" - áll a részvéttáviratban.

A köztársasági elnök - aki hétfőn Jeruzsálemben találkozott az izraeli államfővel - biztosította Simon Pereszt arról, hogy Magyarország határozottan elítéli a terrorizmust, a békés állampolgárok elleni embertelen erőszakot.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (4)

A hozzászóláshoz .

Arady 2012.07.19. 00:14
Deimos
Gondolom minden elhunyt magyar állampolgár túlélő hozzátartozóit is meg akartad említeni a részvéttáviratokra jogosultak között.. Mert ugye ez a egy baloldali portál, és a rasszisták nem itt, hanem a kuruczon vannak. Nem de??
Deimos 2012.07.18. 23:51
Azért Kovács néni családját is biztosíthatná együttérzéséről amikor meggyilkolták , vagy épp most Bándy Kata szüleit.
Vitrioll 2012.07.18. 22:51
Kérem továbbítsák mély együttérzésemet az áldozatok hozzátartozói felé !
Az esztelen terror sohase kerekedhet felül és sohase győzhet a civilizáció felett !
hohoohooo 2012.07.18. 22:32
Áder János együttérzéséről,........Áder János,........Janus.......