Előző
Következő
új cikk

Belföld

Halott csecsemőre és eszméletlen anyjára találtak rá Budaörs környékén

MTI|2012. júl 28. 20:09
[A+ A-]
Meghalt egy kilenc hónapos csecsemő, a gyerek édesanyja pedig eszméletét vesztette; mindkettőjükre a gyerek apja talált rá Pest megyében, a farkashegyi repülőtér közelében, egy hétvégi szálláshelyen - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombat este az MTI-vel.
Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a férfi a Budakeszi és Budaörs között fekvő terület egyik ingatlanjában találta holtan kilenc hónapos kisfiát. A gyerek mellett eszméletlenül feküdt az anya, aki valószínűleg az átéltek hatására lett rosszul - tette hozzá a szóvivő. Azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy mi történhetett.

Közlése szerint a nemrég megkezdődött halottszemle adhat választ a csecsemő halálának idejére és valószínű okára. Az eset körülményeinek tisztázására szakértők bevonásával közigazgatási eljárást indított a Budaörsi Rendőrkapitányság - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (4)

A hozzászóláshoz .

marimama 2012.07.29. 20:26

Az ilyen híreknél letiltatnám a hozzászólásokat.
Gervinho 2012.07.29. 07:47
[tomaska] [2012.júl.28. 20:37]

Egyelore semmit sem tudni, akar te is lehettel.
tovaris 2012.07.28. 21:25
Ne találgassunk, mert el a bulvár életforma éltetője. Ebből él az emberi lelkeket megmérgező bulvár. Majd kiderül...
opinion8 2012.07.28. 20:37
Érdekes a rendőri munka.
Mint kiderült, ugye, ha egy hajógyári szigeten lévő szórakozóhelyen alaposan elagyabugyált fiatalembert bedobnak a Dunába, és az illető - ami nagy fokú tapintatlanságra vall tőle - meg talál halni, akkor ugye akár több ilyen eset után sem merül fel az "idegenkezűség" gyanúja, hanem államigazgatási hatáskörbe vizsgálva az eseteket elsimíthatók (voltak) a bűncselekmények.
Meg kell bukni korrupció alapos gyanújával néhány magas rangú rendőri vezetőnek ahhoz, hogy a balhé hordalékaként felszínre kerüljenek ezek a megdöbbentő esetek.
Mert ezt is lehetett. (És még mit?)
És kérdem én, mi volt ezeknek a szerencsétlen srácoknak a családjával, mi volt - az esetek kapcsán - a médiával?
Tudod, sokszor érzem, hogy ha kíváncsi lennék és gonosz, újságíró is lehetnék...