Előző
Következő
új cikk

Belföld

Bűnszervezetben elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják V. Lászlót

MTI|2012. aug 02. 21:08
[A+ A-]
Bűnszervezetben elkövetett vesztegetéssel gyanúsították meg csütörtökön V. Lászlót, akit korábban a rendőri korrupciós ügyben fogtak el - írta a hvg.hu.
Az értesülést V. László ügyvédje, Kálnási Ágnes megerősítette a portálnak. Mint mondta, a tényálláson nem változtattak, az maradt kétrendbeli vesztegetés, a módosítás a feltételezett elkövetés módjára vonatkozik. Elmondta azt is, hogy V. László vallomást tett, amelyben tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el.

A hvg.hu úgy tudja, hogy a gyanúsítást a Központi Nyomozó Főügyészség lehallgatási anyagokra, tanúvallomásokra és egyéb bizonyítékokra hivatkozva egészítette ki. Az internetes oldal szerint ez az eddigi gyanúsítás súlyosbítását jelenti és akár a lehetséges büntetési tétel megduplázódását is jelentheti.

A V. László vállalkozóval kapcsolatos ügyre június elején derült fény; hat embert gyanúsítottak meg, négy vezető beosztású rendőrtisztet és két civilt, valamennyiüket előzetes letartóztatásba helyezték.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (4)

A hozzászóláshoz .

tovaris 2012.08.03. 13:25
[hiddel] [2012.aug.02. 21:55]

Köszönöm, valóban szokott lenni humorérzékem, de a kérdés ennél sokkal összetettebb....
lexike 2012.08.03. 09:50
Mi a cirkuszolás ezzel a "V" betűvel??? Számtalanszor ki lett már írva a teljes neve!!
hiddel 2012.08.02. 21:55

[tovaris]
Visszaolvastam pár beírását és most pozitívan csalódtam: van humorérzéke!
tovaris 2012.08.02. 21:19
Ötödik László?