Előző
Következő
új cikk

Belföld

Kipakolt a felfüggesztett dékán

Népszava|2012. aug 10. 07:42
[A+ A-]
"Méltányossági döntést hoztam a három hallgató esetében" - írta kollégáinak küldött levelében Tóth Miklós, a Semmelweis Egyetem sporttudományi karának múlt héten - helyettesével, Szalma Lászlóval együtt - felfüggesztett dékánja.
Az index.hu úgy tudja: az egyetem általános nyilatkozatstopot rendelt el, és írásban is titoktatásra kötelezte a két vezetőt. A levélben Tóth a levelező és a nappali tagozat közötti követelménykülönbséggel magyarázta, hogy diplomaszerzés előtt összesen 15 hiányzó jegyet írt be saját kódjával a diákoknak az elektronikus nyilvántartásba.

A levél az index.hu szerint megerősíti, hogy egyetemi belső harcok állhatnak a Schmitt Pál plágiumügye után kirobbant diploma-ügy mögött. Tóthot és Szalmát magánokirat-hamisítás gyanújával jelentették fel július végén, mert három fiatal, köztük a fideszes képviselő Lasztovicza Jenő fia, csak dékáni segítséggel tudott lediplomázni.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (4)

A hozzászóláshoz .

Atlasz 2012.08.10. 13:28
Uborkaszezon ide vagy oda, ez a valami itt: szemtelenség!
Naná, hogy velem szemben! A francnak kellett ide kattintanom!
bakegya 2012.08.10. 08:43
Ezt is a rózsinak köszönhetjük.Kellett nektek törvénybe oktatni a buktatást?-hiába,aki másnak vermet ás, ha nem elég figyelmes maga bukik bele.
pikirt 2012.08.10. 08:24
Mifelénk nem ezt hívják "kipakolásnak", dehát ahány ház annyi kipakolás.............
tovaris 2012.08.10. 07:58
Amit szabad a Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek....

Ez a fidesznyikhajbagázs demokráciafelfogása...