Előző
Következő
új cikk

Belföld

A Fidesz elfelejtkezett Miskolcról

MSZP-sajtóiroda|2012. aug 10. 15:10
[A+ A-]
A Fidesz hajlamos elfelejteni, hogy az MSZP vezetése idején 112 milliárdnyi fejlesztés érkezett Miskolcra. Képviselőjük, Csöbör Katalin egy korábbi sajtótájékoztatóján azt mondta, nem találja ezek nyomát a városban - olvasható az MSZP közleményében.
Gondoltuk, segítünk neki tájékozódni - ha neki egyedül nem megy- és megmutatjuk a korábbi fejlesztések szabad szemmel is látható eredményeit.

Ezért két napja elhívtuk egy könnyed reggeli sétára, a miskolci Városház térre. Ő azonban nem jött el. Vajon miért? Nem talált oda? Nem merte vállalni a véleményét?

Esetleg nem akart szembesülni a tényekkel? Netán azok a tegnapi hírek tántorították el, melyek szerint a korábban beharangozott tapolcai fejlesztésekre sem nyert egyetlen fillért a város? Nem tudjuk, a tények mindenesetre magukért beszélnek.

Miskolc fideszes országgyűlési képviselői az egyetlen, a DVTK stadion fejlesztését célzó költségvetési módosítójukat is visszavonták. A fideszes városvezetés Tapolcára először 7, majd 5 milliárd forintot ígért, később pedig már csupán mintegy 3 milliárdra pályázott. Végül ez az egyetlen projektjük is elbukott. Pontosan úgy, ahogy ők fognak.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (5)

A hozzászóláshoz .

balmagyar 2012.08.10. 22:21
Lehet, hogy Miskolc lesz az Orbán elkergetés fellegvára.
Vitrioll 2012.08.10. 17:57
Nemcsak Miskolcról ,de egész Magyarországra tesz nagyívben a Fidesz-KDNP !
Csak Felcsút és a Simicska -Nyerges birodalom dübörög és visz mindent !
hohoohooo 2012.08.10. 17:54
Ezt így nem mondanám,Zorbánc személyesen küldte Miskolcra Kriza Ákost polgármesterré,emlékezzünk arra,hogy ő és bandája 2010-ben beletette a s#ggét a városba,amelyet az előző Káli Sándor által vezetett mszp ,emelt ki posványból,azóta módszeresen rabolja,fosztja ki a várost ő és rokonsága pereputtya.
Kriza Ákos akinek kebelbarátja,kedvezményzettje a 47000 forintjáról elhíresült politikai karrierből nemcsak Zsiga Marcell, hanem – úgy tűnik – egész családja profitál. Miskolci ellenzéki képviselők nem mulasztják el felróni neki, hogy megválasztása után édesapja, Zsiga Gábor hirtelen a városi távhőcég, a Mihő Kft. felügyelőbizottságának elnöki székében találta magát, testvérét, Zsiga Zoltánt pedig a szintén városi tulajdonban lévő Miskolci Sportcsarnok alkalmazta. Sőt, azóta már a jelentős önkormányzati támogatást élvező NB I-es miskolci női kosárlabdacsapat pályaedzője is-a sok más egyéb pénzfejőbeosztás mellett- lett.


corsac 2012.08.10. 15:43
"A Fidesz elfeledkezett Miskolcról!"

Bezzeg Felcsút!

Egyébként szándékosan feledkeztek meg róla. Akár csak Budapestről. Mert tudják ám a fiúk, hogy csak átmeneti jelleggel bitorolják az ilyen helyeken a hatalmat. Nem övék se Budapest, se Miskolc - tehát nem fejleszteni kell, hanem lerabolni. Nem a gondos gazda, hanem a hódító sereg mentalitása látszódik meg az ilyen esetekben. Mert valójában idegenszívűek ők, bár a szájuk másképp beszél. De a száj hazudhat is, míg a szív mindent elárul. És hát ugye, látszik, ami látszik!

radzeer 2012.08.10. 15:25
Jó, ebből tényleg nem tudtunk meg semmit. A Városháztérrel mondjuk nem dicsekednék. Egy röhej!