Előző
Következő
új cikk

Belföld

Rács mögött a brutális négyes - fotókkal

HavariaPress|2012. aug 23. 09:36
[A+ A-]
Súlyosan bántalmaztak, kifosztottak és kikötöztek egy hódmezővásárhelyi kocsmából elrabolt embert egy brutális rablóbanda tagjai. A súlyosan megsérült áldozat kiszabadította magát, értesítette a rendőröket, akik néhány óra alatt elfogták a támadókat - értesült a HavariaPress.
Kedden este kezdődött a rémséges történet egy hódmezővásárhelyi kocsmában. A 26 éves, iszogató áldozatot egy társaság körbevette, s a pénzét követelték. A hódmezővásárhelyi fiatalember ellenállt, ezért erőszakkal magukkal hurcolták a támadók: egy tuszkolták, majd Ópusztaszerre, egy tanyára hajtottak vele. Útközben brutálisan megverték a férfit, s elvették pénzét és értékeit.A tanyán - kutyanyakörvvel és kötelekkel - kikötözték egy ágyhoz, majd ólmos bottal folytatták a verést. A súlyosan megsérült embert magára hagyva, elhajtottak a támadók. A fiatalember néhány óra alatt kiszabadította magát, s az első, útjába eső embertől segítséget két.
]


A hódmezővásárhelyi és a kisteleki rendőrök nagy erőkkel kezdték keresni a négy támadót. Néhány óra alatt sikerült őket azonosítaniuk, majd elfogták az ópusztaszeri és szegedi gyanúsítottakat. A négy férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Ellenük csoportosan elkövetett rablás, személyi szabadság megsértése, valamint súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (7)

A hozzászóláshoz .

balmagyar 2012.08.23. 15:34
Lázár a hibás.
colorado 2012.08.23. 11:59
koka!
Menjen el orvoshoz, vagy pihenje ki magát. Sokat piálhatott!
koka7677 2012.08.23. 11:53
ha nem akarod, hogy tegezzelek, hess innen. (Ja, meg ez a dologtalan székely is elkotródhatna. vissza a hazájába, vagy ahová akar.) Te nem sokat tapasztalt kórórágó, menj ki a tanyavilágba, vazze. A magyarok alkotják a népesség 95 %-át és pontosan ilyen leprában tengődnek. Ne a panelproli ajvékoljon itt!! Nézz, láss és utána alkoss véleményt. Bár a te népségedre ez nem igazán jellemző, pfujj.
colorado 2012.08.23. 11:30
koka7677!
Meg kell nézni a fotokat. Kik tanyáznak ilyen portákon? Talán a Walesi herceg.
Egyébként meg ne tegezzen, még így írásban sem ha megkérhetem!
koka7677 2012.08.23. 10:46
kórórágó, honnan veszed, hogy cigányok voltak a rablók? Az áldozatról sem írták meg, hogy 26 éves korára egy leépült alkesz lump, aki éppen a 26 ezer forintos "jogszerűen járó" járadékának vert a seggére. Mondjuk, neked lehet, hogy ezek a semmirekellők a kedvenceid, azért sikoltozol. Szépek vagytok mindannyian...
colorado 2012.08.23. 10:00
Most sikítsanak a jogvédők. Szegény romáknak már azt sem engedik meg a rasszista magyarok, hogy embert raboljanak.
tovaris 2012.08.23. 09:41
Nem tudom, ez a betonkeverő is lopott lehetett?