Előző
Következő
új cikk

Fotó

Iványi Gábor felszentel egy lebontásra ítélt házat - képgaléria

nepszava.hu|2012. aug 23. 18:09
[A+ A-]
A Horváth család háza még májusban égett le, azóta a Magyar Evangéliumi Testvérközösség, és önkéntesek újra felépítették. A soroksári önkormányzat lebontatná a faházat, azonban a nyolctagú családnak helyette csak anya-gyermek otthont, és hajléktalanszállót kínált. Horváthék ezt a lehetőséget nem fogadhatják el, hiszen már van otthonuk. A metodista lelkész is ezt erősítette meg a szertartással.
Fotók: Vajda József / Népszava

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (5)

A hozzászóláshoz .

arvacska 2012.08.29. 13:13
Az illetékes önkormányzatnak tudomásul kellene vennie ezt a tényt, mely szerint Iványi Gábor, meg mi is jobbnak látjuk, ha az a kis ház, ahol egy család nyolc gyermekkel él megmarad, mitha a nyomorba küldik ezeket az embereket (gyerekeket). Jó lenne figyelembe venni a lelkész Úr szolidáris, és vallási tevékenységét!
jimmyjoe 2012.08.24. 12:15
Iványi Gábor és szektáját még sajnálnám is, de nem sajnálom. Iványi durván, szélsőségesen liberális politikus és nem pap, aki most ajvékol, hogy nem kap állami támogatást. Ne kapjon.
Agricola 2012.08.24. 10:00
„A metodista lelkész is ezt erősítette meg a szertartással.”
Mármint az anarchiát.

Vagyis fittyet hány a törvényekre, építési szabványokra, amelyeket normális emberek számára kötelezőek és ezeket nyilvánvalóan nem értelmetlen szeszélyből hozták létre hozzáértő emberek.

A Népszava mégis ezt a demagóg, anarchista Iványit támogatja teljes mellszélességgel.
kikeletgy 2012.08.24. 09:53
Tényleg hol a bibi? Van ajtaja, ablaka, rendezett. Akkor?
nonemart 2012.08.23. 19:45
De jó lenne tudni, hogy mi a baj ezzel a házzal. Talán a főúton áll, keresztben ? De, ha nem, akkor meg gyerünk, kérdezzük meg Geiger urat, mit szórakozik ezzel a derék családdal !