Előző
Következő
új cikk

Belföld

Meghalt az M3-ason megégett nő

MTI|2012. aug 23. 18:30
[A+ A-]
Meghalt az az 54 éves nő, aki a kedd hajnalban az M3-as autópályán balesetet szenvedő autó negyedik utasa volt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a rendőrséget a Honvédkórház értesítette; kedden ebbe az intézménybe szállították életveszélyes állapotban a nőt, aki másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

Kedd hajnalban az M3-as autópályán egy szlovák rendszámú BMW nekiment az előtte haladó Fiat Puntónak, amely az ütközés következtében a szalagkorlátnak csapódott, majd kigyulladt. A szabályosan közlekedő Fiatban négyen utaztak, hárman közülük bennégtek a kocsiban.

Kállai Gábornak, a Pest Megyei Főügyészség szóvivőjének csütörtöki tájékoztatása szerint a Budakörnyéki Bíróság nem jogerősen előzetes letartóztatásba helyezte a szlovák állampolgárságú, 35 éves nőt, aki a BMW-t vezetve a balesetet okozta. A bíróság a szökés, illetve az elrejtőzés veszélye miatt döntött a 30 napra szóló előzetes letartóztatás elrendelése mellett, miután elutasította az óvadékra és a házi őrizetre vonatkozó védői indítványt. A gyanúsított, illetve ügyvédje fellebbezett, a jogerős döntést néhány napon belül a Budapest Környéki Törvényszék hozza meg - tette hozzá a szóvivő.

A szakértői jelentések szerint a nő vérében 1,5 ezrelékes véralkoholszintet mutattak ki, vagyis közepesen ittas állapotban vezette a kocsiját, amikor nekiütközött a Fiatnak. Kábítószer fogyasztását sem lehet kizárni, és feltételezhető, hogy a sofőr a baleset előtt elaludt a volánnál - közölték korábban a főügyészségi és rendőrségi szóvivők.

A rendőrség szerdai tájékoztatása szerint a szlovák állampolgárságú nőt kedd délután - őrizetbe vétele mellett - ittas állapotban elkövetett, több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vallomása nem publikus.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (5)

A hozzászóláshoz .

Kassai 2012.08.24. 18:52
Nem kell ellenséget találny midig amikor nincs hol kiverny a duhét az embernek...
4 évet javaszlok keményre... Emóció nélkul.. Életfogytiglany autóvezetés tiltást és 250000Euró fizetés kotelezést minden áldozat-ért - 1mil euró az elhunytak családyának.....
Mit gondols ??
Arthur 2012.08.24. 10:23
Kedves Kassai, még is mit kéne kapnia egy ejnye-bejnyét, négy embert megölt, és ez már nem az első esete.
A cellaajtaja kulcsát beolvasztanám, hogy soha ne tudjon kijönni.
Kassai 2012.08.23. 23:18
Helló magyarok,
nem szoktam reagálny ... de mivel személyeszen ôsmerem a hôlgyet (sorry az helyesz írásért) néhány szor ahogy magam látom a dolgot...
1) Éva szoszem volt boldog - nem jutott neky .... alkohol, drog 15 éves korától.. - nagyok voltak a szulei elvárakozászok.. Magam láttam ahogy az annya barátok elót verte el a Kassai fóutcán..
2) Igen a Jaguárját iszkola elót parkolta - ahogyan szokan mások..
3) Igaz politikai és gazdaságy befolyászuk nulla - nem kel nekik - 500 milió Euró volt az Szani Rezeš vagyona...
amit a feleszége és a 2 gyereke orokolte...
4) A czalágya MINDENT el fog kovetny hogy kivágya Évát ebol a bajbol... - tippelek hogy Vladimír Mečiár már beszélt Harabin - Slovák legfelsób bírószág elnokével - aki már beszélt a Magyar belugy miniszterrel vagy a Magyar legfelszób bírósag elnokével... mivel hogy nem cszak pénz az ami beszél... Ilyen szinten fog lezailany a dolog..
5) Ěva nem a kedvencem : huye, goromba, holgynek nevezny túlzász.. de 5 - 10 év keményre ? UF menitt fog kapny CZatáry aki EMBEREK ezreit !!! kuldte a mászvilágra ...???
6) Tuom emberek haltak meg - Magyarok - de egzemplárisz buntetés..? nemtudom ez nem lenne fer.. EZ POLITIKA !konc01 2012.08.23. 20:17
Remélem a bíróság ugyanúgy jár el, mint a röszkei baleset esetében a török kamionossal. Gyorsított eljárásban, letöltendő börtönbüntetést, ne menekülhessen el, mint az ír gázoló.
Vitrioll 2012.08.23. 18:45
Semmiféle mentsége nem lehet a halálos tömegszerencsétlenséget okozó Szlovák celebnő számára .
Már most látható milyen betegesen próbálkozott az egyik kereskedelmi tv ,most is folyó esti hírmüsora .
Megszólítva egy orvosi szakértőt ,amolyan toxikológust .
Nem Zacher Gáborról van szó mert az normális nem úgy mint ez az akárki .
Rettenetes tragédia!
Amit egy agyonkényeztetett önmagának , mindent megengedő szlovákiábába mesterségesen felépített """"sztár"""" elkövetett .
Remélhetőleg életében már sohase lesz szabadlábon ez a szőke senki !
Ez a gyilkos !