Előző
Következő
új cikk

Belföld

Cegléden nem rosszabb a helyzet, mint Pest megyében máshol

MTI|2012. aug 23. 21:25
[A+ A-]
Egyértelműen kijelenthető, hogy a Cegléden elkövetett bűncselekmények száma nem haladja meg a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén lévő más településeken elkövetett vagyon elleni bűncselekmények számát - közölte a főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel. Beluzsárné Belicza Andrea a Korondi Miklós jobbikos országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagált.
A képviselő egyebek mellett azt mondta: a város külterületein lakók hosszú ideje rettegésben élnek a más településekről oda költözött munka nélküli romák "bűnöző életmódja", elsősorban a lopások és betörések miatt. Ez az "egyre tarthatatlanabb helyzet" előzte meg azokat a feszültségeket, amelyek a vasárnap éjszaka lezajlott eseményekhez vezettek.

A PMRFK szóvivője közölte: az év első nyolc hónapját tekintve Pest megyében összességében is, így Cegléden is minimálisan, 4 százalékkal emelkedett az elrendelt nyomozások száma.

A rendőrség folyamatosan elemzi és értékeli a bűnügyi helyzetet, ennek függvényében tart megelőzési akciókat, fokozott, illetve visszatérő ellenőrzéseket a városban. A rendőrség folyamatosan fenntartja a közrendet és a közbiztonságot Cegléden - hangsúlyozta Beluzsárné Belicza Andrea.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (4)

A hozzászóláshoz .

szekelyse50 2012.08.24. 18:30
Hát tenni kéne ellene.
pikirt 2012.08.24. 08:50
"Cegléden nem rosszabb a helyzet, mint Pest megyében máshol"

Változatlanul úgy gondolom, hogy az ilyen "megállapítás" nem jelent semmit, mondhatni eszement. Mert attól, hogy máshol sem jobb, attól az még lehet igen-igen rossz!! Ha arról az oldalról közelítjük, hogy Cegléden sem rosszabb, jelentheti azt , hogy máshol is katasztrófális.
Gerencser 2012.08.24. 06:58
Mihez képest 4 százalékkal?Ötvenhez,vagy huszhoz?Arra is kiváncsi lennék,hogy mennyi a felderitési mutató?Ha csak a számokkal dobálódzunk,nem mond semmit.Hasonlitani kéne valamihez,pl.előző év,bcs.száma stb.....
karpatij 2012.08.23. 22:24

a minap hallottam egy új kifejezést, hogy...: LATENS

nemtom, hÚgy mitjelent...