Előző
Következő
új cikk

Belföld

Őrizetben a gyerekgyilkos apa

MTI|2012. aug 28. 07:45
[A+ A-]
Őrizetbe vette a tízéves gyermeke megölésével gyanúsított abonyi férfit a rendőrség, és kezdeményezte előzetes letartóztatását - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedd reggel az MTI-vel.
Beluzsárné Belicza Andrea korábbi tájékoztatása szerint az apa hétfő reggel megölte 10 éves gyermekét, majd magával is végezni akart. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, a mentőket az éjjeli műszakból hazaérkező anya értesítette.

A szóvivő keddi közlése szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi jelenlegi állapota súlyos, de már ki tudták hallgatni, vallomásának részletei egyelőre nem publikusak.

Annyi tudható csak, hogy a gyermek lőtt sérüléseibe halt bele - tette hozzá a szóvivő.

A város alpolgármestere az MTI-nek úgy fogalmazott, hogy az abonyiak mélyen megdöbbentek az eset hallatán, és egyelőre nem találnak magyarázatot a történtekre. Parti Mihály azt mondta, hogy a 30 év körüli házaspár viszonylag rendezetten, a közepesnél valamivel jobb anyagi körülmények között élt. A helyieknek nincs információjuk arról, hogy az apa erőszakos természetű lett volna, és azt sem tudni, mivel foglalkozott.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Kedves hozzászólók! Szeptember elsejétől a nepszava.hu weboldalon Facebook fiók segítségével lehet hozzászólást írni. Az eddig megjelent kommentek nem lesznek elérhetők. Köszönjük!

Hozzászólások (6)

A hozzászóláshoz .

Arady 2012.08.28. 12:53
MIvel nincsenek állami tartalékok, se értelmes szabályok, amivel szabályozni lehet a belső fogyasztási piacot, a hasonló esetek most fognak csak igazán elszaporodni!

A családok többsége már alig tudja fedezni a puszta létfenntartását is- fe ezt a jövő hónaptól kb 30%-al "meglövik" az eddigi teljesen idióta liberális piaci elvek következményeképp kialakult lopások, rablások, csődös gazdálkodások, és hozzá nem értések...


Nyugaton már dörzsöli pár élelmes üzletember a markát, hogy miképp fog 30% -ot keresni a nyáron itt felvásárolt gabonán, amit most vissza fog szállítani! Gratula a liberális "gazdasági elvekhez". Nem tom hányan fognak ebbe most itt belehalni, de azt hiszem még egy ember is túl sok már!
Dave80 2012.08.28. 12:40
[bumburi]
"Vagy egy elkeseredett, kilátástalan helyzetben levő munkanélküli apa!"

Apa ? Ez ?
Bumburi, maga NOOORMÁLIS ?
Nemhogy apának, de még állatnak sem nevezném az ilyen férget aki a saját gyermekét megöli.
Erre nem lehet semmilyen mentséget felhozni. Nincs az a szegénység, kilátástalanság, stb. ami egy ilyen cselekedetet kiválthat.
gubaba 2012.08.28. 12:11
Még sohasem volt ekkora a társadalmunk optimizmusa, a jólét és a derű!
Netye 2012.08.28. 09:29
bumburi! Sajnos igazad van!
bumburi 2012.08.28. 08:52
tomaska
Vagy egy elkeseredett, kilátástalan helyzetben levő munkanélküli apa!
Meglepődnél, ha tudnád,hogy az utóbbi 2 évben mennyien lettek öngyilkosok, vagy gyilkosok családon belül, dicső kormányunk aljassága végett!
Csakhogy erről nem mernek közölni adatokat...
tomaska 2012.08.28. 08:02
Az OPNIT kár volt beázni!Épp elméjű ember nem tesz ilyet!Az ilyen nem ember, számomra!A saját gyerekét megölni!Hülye alkesz lehetett!