Előző
Következő
új cikk

Belföld

BKK Info: nagyon nehezen járható Buda déli része

MTI|2012. aug 29. 18:55
[A+ A-]
Nagyon nehezen járható a főváros budai oldalának déli része; több főút is bedugult - mondta Schilling Zsolt, a BKK Info (korábbi Fővinform) ügyeletese szerdán késő délután az MTI-nek.
Az ügyeletes közlése szerint áll a forgalom a 6-os úton, a Szerémi út-Rákóczi híd útvonalon, a Budaörsi úton, a Budafoki úton, a Fehérvári úton, a Bocskai úton, valamint a Nagyszőlős utcában.

Egy felborult teherautó miatt mindkét irányban csak egy-egy sáv járható az M0-s autóúton a soroksári Duna-hídnál, nagy a torlódás - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda délután az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: az M0-s autóút 22-es kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon defektet kapott egy teherautó, ennek következtében rádőlt a két pályatestet elválasztó szalagkorlátra, a rakománya pedig ráborult a másik irányba vezető pályára.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!

Hozzászólások (1)

A hozzászóláshoz .

papa.49 2012.08.29. 19:22
A helyszín a régi 5.főút és az M5 ös közötti rész, kérdésem mi a jó anyját keresett a teherautó a belső sávban az osztályozó előtt 4km.rel.........
Nyilván előzött mint állat............
Talán több figyelmet fordíthatnának a rendőrök a műszaki állapotra, a gumit szemmel is lehet ellenőrizni.........